(opskriften er under stadig udvikling - men hvis du savner tartelletter kan de sagtens bruges:)
1 dl mandler blendes
l dl glutenfrit mel
1 æg
50 gr smør - gerne mælkefri ellers økologisk fra Thise
½ tsk salt
lidt vand til at samle dejen med, hvis den bliver for tør. mandler blendes til mel og blandes med glutenfri mel.
smør skæres i små stykker og kommes i
ægget slåes ud i dejen
salt tilsættes
dejen samles til en blød kugle.
tilsæt kun vand hvis den er for tør.
Lad den stå koldt ½-1 time
rul dejen ud i små cirkler og form dem over bagsiden af muffinsforme (jeg har brugt en silikoneform til 12 stk)
Bages ved 200 grader i 10-12 min.
NB kan også laves uden mandelmel - jeg har dog ikke prøvet denne udgave endnu...
Fyld.
dræn 1 ds asparges - gem vandet.
4-5 stk kylling bryst eller 1 kylling
4 dl hønseboullion - enten kogevand fra kylling eller boullion.
4 spsk maizena
salt og peber.
Kom boullion og aspargesvand i en gryde.
kom maizena i
smag til med salt og peber
kom kyllingstykker og aspargessnitter i
Kom fyldet i tartelletterne og sever.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar