Giver ca. 38 stk
25 g gær3
dl lunken laktosefri mælk3
æg1
½
spsk. honning½
tsk.salt
1½
tsk.vanillepulver
revet skal af ½ økologisk
citron (jeg brugte 1 tsk citronsaft ikke så godt som skallen)175 g glutenfri mel (Schär)50 g kokosolie
Udrør gæren i den lunkne mælk.
Del æggene.
Bland mel, sukker, salt og vanille og pisk godt med æggeblommerne.
Riv citronskal i
pisk tilsidst mælkeblandingen i
pisk grundigt, så alle klumper er væk.
Del æggene.
Bland mel, sukker, salt og vanille og pisk godt med æggeblommerne.
Riv citronskal i
pisk tilsidst mælkeblandingen i
pisk grundigt, så alle klumper er væk.
Stil dejen til hævning, tildækket, et lunt sted i ½
time.
Efter hævning piskes æggehviderne stive, og vendes
forsigtigt i sammen med den smeltede, afkølede
kokosolie.
Pensl æbleskivepanden med olie og bag
æbleskiverne på den varme pande.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar