lørdag den 26. november 2011

Steak med Blomkålsgratin og mix grønsager



1 steak pr. person

Blomkåls gratiner i muffenforme
1 blomkål i stykker koges i 4 min

  • ½ liter vand
  • ½ tsk groft salt

  • 1 pakke serrano skinke steges på panden og hakkes i mindre stykker
    3 spsk soyamel 
    3 dl mælk
    4 æggeblommer
    ¾ tsk groft salt
    friskkværnet peber
    4 æggehvider
    mælk, æggeblommer og mel koges sammen i en gryde til en blød dej,
    Æggehvider piskes stive og vendes forsigtigt i når den er lidt afkølet.
    blomkål tilsættes
    salt og peber
    kommes i muffinsforme og bages i 1 min ved 200 grader.


    mix grønsager

    Broccoli i små buketter
    cashewnødder
    asparges
    blandes på en pande og steges møre.




    Ingen kommentarer:

    Send en kommentar