torsdag den 5. juli 2012

Pasta med kødboller


500 gr glutenfri pasta koges efter anvisning på pakken

Meatballs /kødboller
500 gr hakket kød fx. oksekød, kyllingkød eller svinekød (på foto er brugt kylling).
1 spsk oregano
1 spsk basilikum
½ dåse tomat pure
salt peber
1 løg fint revet eller blendet i lidt vand
1 fed hvidløg kan blendes sammen med løget - eller presses i farsen
1 æg
havregryn
rør en klistret fars og steg den i små frikadeller på en varm pande







Hjemmelavet tomatsauce - du kan også købe en færdig sauce
5 tomater
1 stang selleri
1 peber frugt
½ dåse tomatpure (140 gr)
½ spsk oregano
½ spsk basilikum
1-2 fed presset hvidløg
lidt reven ingefær
lidt sød og salt og peber

kog tomat - selleri og peberfrugt i lidt vand i 10 min.
tilsæt tomatpure, krydderier
blend det hele med hvidløg, ingefær
og smag til med salt, peber og sød.

bland pasta med tomat og kom kødboller ovenpå
drys parmesan over ved servering

Ingen kommentarer:

Send en kommentar