Perfekt til frokost eller som gæstemad.
Til 4 personer.
4 skiver ristet rugbrød (opskrift findes på siden på rugbrød)
2 æg koges så blommen er blød og kan løbe (men hårdkogt kan også gå, hvis man bedst kan lide det)
300 gr røget laks
1 springløg
150 gr blomkål/broccoli i meget tynde skiver - skal marineres i olie/eddikelagen - opskrift nedenunder.
radiser i skiver
salatblade evt. ruccola
Olie/eddikelage til blomkål/broccoli;
1 spsk Oliven Olie
1 spsk balsamico hvid
salt peber og lidt sød
olie, balsamico blandes og resten tilsættes.
Blomkål/broccoli blandes deri.
Youghurt dressing med chili
1 dl youghurt - hjemmelavet se opskrift på siden eller naturel youghurt
2 spsk sød chili sauce eller 1/4 tsk tørret chili.
salt og peber
rør delene sammen og sæt på køl.
Maden samles:
ristet rugbrød nederst
kom salat og laks ovenpå
æg deles så blommen løber
løg blomkål og radiser kommes på
fordel forsigtigt dressing over i små striber/ eller dråber omkring på maden.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar