3½ dl glutenfrit mel.
1 dl polenta
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
1,5 dl vand eller mælk
Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt væsken.
Ælt dejen smidig (ikke klistret) og lad den hvile i 15 min.
Del dejen i 4 dele og rul hver del ud mellem 2 stk bagepapir i en cirkel på størrelse med en stegepande (28cm)
Bages på stegepande ved middel varme.
Server de varme tortillas med kyllingefileter stegte sammen med peberfrugt og løg og tilsat hjemmelavet yoghurt.
Hakket oksekød krydret med paprika, spidskommen, hvdløg og ingefær - blandet med smuldret fetaost, rød peber i strimler og rucola på tortillaerne. Rul dem sammen og læg dem i et ildfast fad, strø ost over og gratiner i ovnen 10 min ved 200 grader.
Begge retter kan serveres med guacemole og evt nachos.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar