Super lækker ret til pålæg eller forret.
ca. 6 personer (der var rigeligt til os fem og så var der til frokost dagen efter osse)
75 gram mandler ristet på en pande
2 1/4 dl hjemmelavet yoghurt
1 tsk citron
1 tsk engelsk sauce (kan undlades)
½ tsk karry
nogle dråber sød (max 5)
salt og peber
1 ds asparges
150 gram kogt eller stegt kylling
Tilbehør
1 porre i tynde ringe
1 gulerod i stave,stykker eller lange strimler lavet med kartoffelskræller.
1/4 l vand
1/4 tsk salt.
Salat blade og glutenfrit brød
Kylling filet steges/ koges og mandler ristes på en pande i lidt olie og køles af.
Fromage frais, mælk, karry, citron, sød og salt og peber blandes.
Asparges dryppes af og skæres i mindre stykker og blandes i dressing.
Kylling og mandler blandes i dressing.
Stilles på køl i mindst en time for at trække.
Smag til en sidste gang inden servering, så er smagsnuancer blandet og du er sikker på smag.
Porres og gulerod koges i vand med salt i et par minutter. Køl det af - anret salat, kylingesalat, og porre og gulerod på tallerkener.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar