onsdag den 22. februar 2012

Gluten og laktosefri leverpostej fra Grillguru

300 gr. hk. svinelever  Kan købes som færdighakket

200 gr. hk. spæk

3 dl. mælk (rismælk- laktosefri mælk) eller vand (300 gr.)
1½ spsk. maizena
1 helt æg
1 tsk. fint salt (6-7 g.)
1 tsk. sukker
1 knivsp. allehånde
1/2 - 1/4 tsk. sort peber
l/2 el. l lille finthakket el. revet løg

Bem.: Skemål er strøgne mål !
2 spsk. spæk smeltes i en tykbundet gryde, til fedtet er smeltet fra. Gryden tages fra varmen, melet røres grundigt i, mælk/vand blandes i, og det varmes op til kogepunktet under omrøring. Når blandingen er godt jævnet, tages den af varmen, og først røres resten af spækket, løg og krydderier i, derefter lever og æg.

Bages i vandbad v. 200º ca. 45 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar