Mia fra Facebook anbefalede mig, at prøve at bage sådan et brød. Og det er jeg glad for. Det smager super godt og er lækkert og frisk i mange dage - modsat meget andet glutenfrit brød
125 gr fedt eller smør
175 gr majsmel
2 dl laktosefri mælk med citron eller hjemmelavet yoghurt
2 piskede æg
1 tsk natron
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
Varm ovnen op til 200 grader
Smelt smør i en gryde
Bland mel, salt bagepulver og natron
Tilsæt mælk/citron eller hjemmelavet yoghurt, æg, og smør
Rør grundigt
Hæld i en form 20X20 cm hvis d kommer den i 30 X20 bliver den ikke så høj
Bag i 30 min til den er fast - stik med en strikkepind - når den kommer "ren" op af brødet er den klar.
Serveres kold eller varm skåret i firkanter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar