Karbonader
400 g hakket kalvekød
1 spsk. frisk estragon
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. peber
2½ spsk. olivenolie
Dressing:
3 1/2 dl yoghurt naturel
4 spsk. purløg
1/2 tsk. salt
1/4 tsk. peber
Salat:
1-2 salathoveder
1 agurk
500 g ærter
Fremgangsmåde:
Rør kødet med estragon, salt og peber. Lad det stå tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Form kødet til karbonader.
Bland mel og salt sammen. Vend karbonaderne i det krydrede mel. Varm olien på en pande og steg karbonaderne ved svag varme ca. 6 min. på hver side.
Dressing:
Rør yoghurten med purløg, salt og peber. Lad dressingen stå tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag den til.
Salat: Fordel salaten på et fladt fad. Skær agurken i små stykker og drys ærterne over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar