torsdag den 3. februar 2011

Glutenfrie pølsebrød

Pølsebrød 8 stk.

12½ gr gær
2 spsk olie
2 dl mælk (laktosefri, rismælk el. lign.)
1 1/4 dl hytteost eller hjemmelavet yoghurt
1 lille æg (eller ½ æg)
1/4 spsk flydende honning
1/4 spsk fibrex eller husk
½ tsk salt
1 dl majs mel og 4 dl glutenfri mel. (majs mel kan undlades)

Smuldr gær - lun mælk og hæld den over.
Rør hytteost/yoghurt, olie, æg og honning i
Tilsæt fibrex, salt, mel
Rør det til en klistret dej - den skal være klistret
Lad det hvile 45 min.

Form 8 aflange brød med en ske - elle med vand på hænderne, tryk dem flade

Lad hæve 20 min.

Pensel med æg og drys med sesam.

Bages midt i ovn 10-20 min ved 250 grader, alt efter hvor gyldne de skal være.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar