torsdag den 10. februar 2011

Nudelret med Peanutsauce og birkespaneret kylling

Skær 300 gr kylling filet eller 1 bryst filet pr person i tern. vend dem i rigelig birkes.Steg dem i panden i olie til de er møre.
tag kødet af og gør klar til at stege grønsagerne.

Blandede grøntsager - brug enten en frossen blanding eller miks selv.
Jeg har brugt 1 gulerod,
1 løg
1 stykke broccoli,
1 håndfuld ærter,
1 håndfuld majs,
1 rød peber.
1 håndfuld peanuts
steges over hård varme kort tid.

Lav Peanutsauce direkte i panden.
6 dl vand
4 spsk peanutbutter
3 spsk soya
1 fed hvidløg
2 tsk revet ingefær
1 spsk vineddike
2 tsk sukker eller honning
1 knivspids cayenne

Bland alle dele i panden og rør rundt.



Kog 300 gr. nudler enten risnudler (glutenfri) eller fuldkornsnudler (obs der er dog gluten i de almindelige nudler og fuldkornsnudler - men risnudler er glutenfrié) Risnudler fåes ved asiatiske købmænd. 
Bland det op i retten.  

Bland det hele rundt

og server

Ingen kommentarer:

Send en kommentar