onsdag den 6. oktober 2010

Braisseret oksebov med timiansauce

Det var første gang jeg lavede denne ret, men synes ikke kødet var så mørt som forventet.

1 oksebov
marineres i en pose med olie tilsat paprika, hvidløg, ingefær, salt og peber natten over eller fra om morgenen.

4 gulerødder
4 løg
4 pastinakker
4 persillerødder
2 porrer - brug kun det hvide
Rengøres og skæres i grove stykker

1 mørk øl plus 3 dl boullion salt og peber

Oksebov steges på alle sider.
Grønsager kommes i et ildfast fad drysses med krydderi og overhældes med øl og boullion.
Kom sølvpapir over og steg den i ovnen i 3 timer på 150 grader.

Kog kartofler og majs som tilbehør.

Lav sauce af væden fra fadet ved at jævne det med maizena. Smag til med salt peber og timian.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar