torsdag den 21. oktober 2010

Glutenfri Tortillas med oksekød

4 stk

 3½ dl glutenfrit mel. 
1 dl polenta
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
1,5 dl vand eller mælk

Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt væsken.

Ælt dejen smidig (ikke klistret) og lad den hvile i 15 min.

Del dejen i 4 dele og rul hver del ud mellem 2 stk bagepapir i en cirkel på størrelse med en stegepande (28cm)

Bages på stegepande ved middel varme.


Kan fyldes på mange forskellige måder, eksempelvis:

Server de varme tortillas med kyllingefileter stegte sammen med peberfrugt og løg og tilsat hjemmelavet yoghurt.

Hakket oksekød krydret med paprika, spidskommen, hvdløg og ingefær - blandet med smuldret fetaost, rød peber i strimler og rucola på tortillaerne. Rul dem sammen og læg dem i et ildfast fad, strø ost over og gratiner i ovnen 10 min ved 200 grader.

Begge retter kan  serveres med guacemole og evt nachos.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar