onsdag den 6. oktober 2010

Nudelret med risnudler

Lækker ret - hurtig at lave - vi fik den efter en skøn dag i Bazar Vest i Århus.

300 gram risnudler tilberedes som på pakken - Sørg for at det er risnudler - de er glutenfri - kan købes ved asiatiske købmænd eller på bazarer.

Brug fantasien og tøm køleskabet:) alt kan bruges.
1 håndfuld baby spinat blade
1 håndfuld peanuts uden salt
 1 porre i skiver
2 gulerøder i tern
1-2 stænger selleri i små stykker
1 tsk fennikel frø
2 bryst filet i tern.
Brug enten et brev færdig thai sauce eller tilsæt 1 spsk karry, soya og boullion, salt og peber.
Steg kødet i wokken, tilsæt grønsager
kom krydderiblanding i eller lav saucen som beskrevet ovenfor.
Tilsæt nudler og bland
klar til servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar