onsdag den 6. oktober 2010

Indisk Mulligatawny suppe

den lækreste suppe i en kold tid. der skal dog bruges mange ingredienser - men det er de samme som til tikka masala.

1 spsk olie
1 hakket løg
1 hakket æble
2 stængler hakkede selleri
1 porrer i ringe
2 gulerødder i små stykker
Steges i olie indtil det er blødt.

1 spsk karry
1 tsk koriander
1/4 tsk stødt nelliker
½ tsk chiliflager
1 tsk spidskommen
1 tsk cayenne peber
1 tsk gurkemeje
2 tsk garam masala
Steges med grønsager i 5 min.

1 dl linser grønne eller røde
2 cm Ingefær rives i
1 ds tomatpure
1,4 L boullion gerne en god en, som er kogt på kyling eller grønsager - men en pulver kan bruges.
Koger 30 min

skal af 1 lime
saft af 2 lime
4 fed presset hvidløg
1 ds kokosmælk
tilsættes og koges op.

Serveres med pandebrød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar