søndag den 24. oktober 2010

Tip til indkøb

Når vi handler ind til vores gluten, sukker og mælkefrikost, sker det tit i det lokale supermarked. Her er det bare sådan (ihvertfald hvor vi bor) at priserne er meget høje og så er det tit svært, at få alle de varer, som vi har brug for.

Hvis vi nu vender det om og ser positivt på det - så har det betydet, at vi undersøger, hvor vi kan købe de samme varer, og nogle gange får vi nogle rigtig gode overraskelser, ved at der oven i købet er rigtig mange penge at spare på det.

Fx. købte vi ind i Bazar Vest i Aarhus - her koster rismel, majsmel osv. 20-25 kr for 1,5 kg. Mens Urtekrams tilsvarende Fuldkornsrismel koster 28 kr. for 500 gr. Derudover kunne vi udover den store oplevelse, det var at være i Bazaren også få en lang række varer, som vi ikke har kunnet finde andre steder.  
Vi oplevede den samme store besparelse, da vi tog til Aalborg for at handle ind hos den kinesiske supermarked Mekong  i Nørregade. Her fik vi både rispandekager og risnudler til rimelige priser og igen rismel til 10 kr. for 500 gr. Og så er de bare de sødeste mennesker, vi blev fulgt rundt i butikken og vejledt i alt fra ris til sushi:) Lækkert med god service.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar