tirsdag den 21. december 2010

Kylling frikassé

4 kylling bryst filét eller inderfilet til 4 personer
½ l vand med boullion og salt
½ blomkål eller broccoli
4 gulerødder i stave
1 bundt asparges
3 dl ærter
1 soyafløde
2½ spsk maizena udrøres i soyafløden
1 spsk basilikum

Kyllingfilet skæres i mindre stykker og koges i vandet 10 min
Gulerødder tilsættes koger 5 min
Blomkål tilsættes koger 5 min.
Tilsæt ærter og asparges tilsættes og gives et opkog.
Si kogevandet fra grønsagerne og kødet
Bland maizena og soyafløde i vandet:
Koges til det bliver tykt.
Tilsæt 1 spsk basilikum
Smag til med salt og peber og lidt citron
Tilsæt kød og grønsager igen og varm igennem.

Serveres med kogte kartofler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar