tirsdag den 21. december 2010

Vicky Joes Hovedret til 4 stjerners middag: Pasta med parmaskinke og rucula

1glutenfri pasta eller en portion hjemmelavet pasta
1 pakke små tomater
Balsamico
En pakke rucula
ca. 3 skiver parmaskinke pr. mand
Parmasan
2 Soya "fløde" eller 2 Maizena madlavningsfløde
Brød glutenfrit

Sæt pastaen over
Put parmaskinke på bagepapir og ind i ovnen til de er helt sprøde
Prik et lille hul i tomaterne og steg dem på panden til de er brune
Hæl balsamico over tomaterne, så tomaterne er halvt dækket. kun få min.
Kom tomater og balsamico i en skål.
Kog soyaen på panden sammen med parmaskinken kom tilsidst tomat og balsimico oveni
Bland pastaen med en masse parmasan
Bland sovsen sammen med pastaen og tilsidst rucula

Ingen kommentarer:

Send en kommentar