tirsdag den 21. december 2010

Rodfrugtgratin

½ blomkål
1 porre
2 gulerødder
1 pastinak
1 persillerod
1½ dl mælk uden laktose
1½ dl kogevand fra blomkål og rodfrugter
1½ spsk maizena
4æg
Salt
Peber
Muskat
Parmesan

Blomkål laves i små buketter, porren renses og skæres i skiver, rodfrugter skrælles og rives på et madolinjern. Koges i 4 min i letsaltet vand
Vand og mælk kommes i en gryde.
Maizena tilsættes og koges op.
Æggene deles i blommer og hvider. Blommerne tilsættes 1 efter 1 under omrøring.
Salt, peber og muskat tilsættes.
Hvider piskes stive og vendes i massen.
Grønsagerne vendes i
Kommes i et gratinfad
Drysses med parmesan
Bages i 1 time ved 200 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar