torsdag den 11. november 2010

Aspargessuppe med kyllingeboller

Nem at lave...
Super lækker og aspargessuppe og for første gang er det også lykkes mig, at lave de lækreste kødboller.


1 dåse aspargessnitter (ca. 425 g)
3/4 liter hønsebouillon - vand plus terning 4 spsk maizena
1 soyafløde
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
aspargesvandet
Dræn aspargessnitterne i en si med en skål nedenunder, så du gemmer aspargesvandet.
kom vandet i en gryde
tilsæt aspargesvandet.
kom 3 spsk maizena i og kog igennem.
tilsæt soyafløden og smag til med salt og peber.
tilsæt tilsidst aspargessnitter og kødboller.

Kødboller
450 gr hakket kylling
1 æg
1 spsk husk
½ dl havregryn
1 spsk majsmel
½ tsk salt
knivspids peber

Rør alle delene til en fast fars.
Lad den trække i køleskab i en halv time.
Kog 2 l vand op.
form små kødboller med en te-ske og kom dem i vandet.
Lad dem koge til de flyder ovenpå.
kom dem i suppen sammen med aspargessnitterne.

Tip du kan også koge kyllingestykker og komme i suppen i stedet for kødbollerne.

Bag evt. flutes ellersolsikkebaguetter og server til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar