tirsdag den 23. november 2010

Varm Whiskeygryde med ris og grønsager

500 gr skinekød i tern
1 stort løg i tern
1 ds hakkede tomater
2 tsk paprika
4 spsk whiskey
1 soyafløde
5-6 dråber sød
1 stort fed hvidløg eller 2 små
2 tsk rosmarin
1/4 tsk chili (kan udelades - men giver retten en varme)
1 spsk soya
salt og peber

Paprika kommes i en gyde med 1 spsk olie - gerne kokos
løg tilsættes og brunes sammen med kødet
Tomater, rosmarin, whiskey, chili og soya tilsættes
Kog 10 min
kom hvidløg, soyafløde i
kog op jævn med lig maizena, hvis for tynd.
Smag til med sød, salt og peber.

Grønsager Brug hvad du har i køleskabet...
Jeg brugte;
1 lille stykke Blomkål, et lille stykke broccoli, 1 stang selleri, 1½ gulerod, 1 peberfrugt, 1 håndfuld mandler - som jeg ristede af på en varm pande.

Serveres med ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar