mandag den 8. november 2010

Oksesteak med spaghetti og dampede grøntsager fra Lene Hansson gotv2.dk

Jeg har ikke afprøvet denne ret - men med alle de lækre ingredienser Lene bruger i denne ret - ser den vildt lækker ud. den står klart øverst på min liste over opskrifter der skal prøves.

4 stk. oksesteaks
200 g glutenfri pasta eller lav en portion hjemmelavet dej.
1 stor squash (ca. 150 g)
3 gulerødder
6 sukkerærter
25 g spæde spinatblade
1 tsk citronsaft
1 spsk olivenolie
½-1 fed knust hvidløg
1 tsk salt
1 tsk peber
4 basilikumblade
2 tsk sesamolie
1 spsk sesamfrø

Kog spaghettien i rigeligt vand efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af og hold den varm.
Skær squash og skrællede gulerødder i lange tynde strimler. Skyl sukkerærterne og fjern ribberne.
Bland citronsaft, olivenolie, hvidløg og krydderier til en dressing.
Vend grøntsager, dressing, spinat og basilikumblade i spaghettien.
Rist sesamfrøene i en varm wok eller pande. Stænk spaghettien med sesamolie og drys med ristede sesamfrø.
Steg oksesteakene, skær dem i strimler og server retten rygende varm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar