tirsdag den 16. november 2010

Glutenfri og laktosefri hjemmelavet leverpostej

14 stk. - 8 små- og 6 store forme

Den smager vildt lækkert - fik måske en anelse for meget allehånde i (så vær forsigtig med det)

2 kg lever og spæk (jeg købte det færdighakket i pakker med 500 gr. i superbest)
8 dl boullion - enten en god hjemmelavet eller vand og terning
4 dl soyafløde
4 dl laktosefri mælk fra Arla
8 spsk maizena
3-4 løg fintrevet
4 spsk olie
4 tsk Worchestershiresauce (kan undlades)
8 æg
1 tsk nelliker
1 tsk allehånde
salt og peber

Kom boullion, soyafløde og mælk i en gryde. Tilsæt maizena og kog det ind til en sauce.
Tilsæt olie, worchestershire, nelliker og allehånde.
Kom æggene i et efter et, mens du rører kraftigt
Riv løg fint og tilsæt dem
tilsæt lever og spæk
smag til med salt og peber - den må gerne smage kraftigt.
Jeg kom ekstra nelliker og allehånde i - men det kan smages i postejer...

Hæld dejen i smurte forme og bag i vandbad i bradepanden i 1 time ved 200 grader

Ingen kommentarer:

Send en kommentar