mandag den 8. november 2010

Stegt andebryst med appelsinsalat Fra Lene Hansson gotv2.dk

2 personer...

2 andebryst
friskkværnet peber

Appelsinsalat
4 appelsiner
4 røde æbler
4 gulerødder
2 spsk palmeolie

Rids skindet på andebrystet og krydr med peber. Steg brystet med skindsiden nedad på en tør pande over høj varme i ca. 5 minutter på hver side. Tag kødet af og lad det hvile i ca. 10 minutter. Steg det derefter med kødsiden nedad i ca. 15 minutter, til det er gennemstegt, og krydr med salt. Lad kødet hvile i 10 minutter.

Lav appelsinsalaten: Pil appelsinerne og skær dem i skiver, fjern evt. kerner.
Skær æblerne i meget tynde både, fjern kernehus. Skræl gulerødderne og fortsæt derefter med at skrælle brede strimler af gulerødderne med en kartoffelskræller.

Steg appelsinerne over svag varme på en pande i palmeolie sammen med æbleskiverne. Kom nu æble, appelsin og frisk gulerod i en lille skål og miks det sammen.
Læg salaten på et fad sammen med andebrystet i skiver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar