torsdag den 11. november 2010

Glutenfrie horn (til en kop kaffe)

24 stk.
(jeg udvikler stadig på denne model, det er planen, at de skal blive lige så lækre som dem spise med price har - men bare så vi kan tåle dem)

2 dl soyafløde
25 gr gær
8-9 dl glutenfrit mel
½ spsk sød
1 tsk salt
1 æg
75 gram smør fra thise

Fløden lunes og gæren røres ud deri.
smør, æg, sød, salt og mel tilsættes og samles til en dej - hæver 20 min.

fyld
3 spsk honning
2 spsk smør
1 dl hakkede nødder (og evt mørk chokolade)
røres sammen og stilles på køl

1 æg
75 gram smør

dejen rulles ud i 3 cirkler - som hver skæres ud i 8 stykker.
læg 1 klat fyld på hver snittes brede ende
rul mod spids
bøj dem let
pensel med æg og bag 8 min ved 250 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar