mandag den 8. november 2010

Bloody Mary-suppe med kalkun Fra Lene Hansson fra gotv2.dk

Jeg har ikke afprøvet denne opskrift endnu - men så den lige på tv2´s hjemmeside og syntes at den så spændende ud.

16 modne tomater (gerne store stilktomater)
4 skalotteløg
8 stængler bladselleri
4 røde chilier (4 hvis suppen skal være ekstra stærk)
8 spsk worcestershiresauce
8 spsk HP-sauce
8 spsk citronsaft
8 spsk økologisk tomatketchup - vi bruger en med mindre salt og sukker fra beauvais
200 g kalkunbryst
½ tsk salt
2 spsk sojasauce gerne uden gluten
Olie til stegning

Skær tomaterne i grove stykker. Pil skalotteløgene og skær også dem i grove stykker. Fjern chiliernes kerner og skær dem og bladsellerien i mindre stykker.

Kom alle grøntsagerne i en blender sammen med worcestershiresauce,

HP-sauce, citronsaft og ketchup.

Blend i ca. 1 minut, til blandingen har en jævn, fyldig konsistens.

Hæld den over i en gryde og kog den op. Kog suppen i 10-15 minutter.

Skær kalkunkødet i meget små strimler og gennemsteg dem i olie på en grillstegepande med lidt salt og sojasauce i ca. 8-10 minutter.

Anret suppen i tallerkener. Kom kalkunstrimlerne oven på suppen og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar