tirsdag den 24. august 2010

glutenfrie knækbrød

De er så superlækre, at man bare ikke kan stoppe med at spise dem igen...

1 dl hørfrø sættes i blød i en time i 1dl vand
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 dl havregryn gerne glutenfrie eller økologiske grovvalsede
2 dl rismel
1 dl majsmel
1 dl olie
2 dl vand
2 tsk bagepulver
3 tsk husk
1 tsk salt

Bland alle dele op i skålen med hørfrø.
Det bliver en klistret dej.
For at dejen kan rulles ud, skal den kommes imellem to stykker bagepapir og rulles til ½ cm tykkelse. bagefter skæres der ud i firkanter 1 stk madpapir over og trykke dem flade. Hvis man bruger denne metode. giver 1 portion ca 4 plader kiks.
Bages i 15-20 min ved 180 grader midt i ovnen.

NB: Husk at de skal være sprøde, før de tages ud!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar