lørdag den 28. august 2010

Kylling med basilikum og mandler

4 stk kyllingbryst
3 spsk olie
3 spsk vand
100 gr mandler
2 fed hvidløg
2 spsk basilikum/10 blade frisk basilikum
4 spsk citron
3 dl yoghurt - eller fromage frais (jeg bruger hjemmelavet - se opskrift på scd yoghurt)
salt og peber

Bland olie med 3 spsk vand i en gryde.
læg kyllingbrysterne i og sæt gryden på middelvarme under låg.
10 min på hver side

Imens hakkes mandler, hvidløg, basilikum, citron og yoghurt  i en blender.
smag til med salt og peber

Når kylling er næsten færdig, hældes sauce over kylling - blandes med stegevæsken.
Kog 10 min. mere så sauce er varm.

Server med brune ris / kartofler. og stegte grøndsager fx. rodfrugter pastinak, gulerod og porre, som ristes af på en pande.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar