lørdag den 28. august 2010

Kylling i fad med rosmarinkartofler, tzaziki og blandet salat

Kylling i fad.
1 hel kylling renses og deles i mindre stykker

5 spsk hjemmelavet yoghurt eller fromage frais
1 rød peber
1 spsk paprika
salt og peber
1 spsk citron
½ tsk spidskommen
lidt ingefær og
2 fed hvidløg
10 champignon

Kom kyllingen i et fad.
Bland youghurt, med resten. Hak hvidløg, peber og ingefær meget fint og bland også det i. Alternativt kan det hele blendes.
Det er en smule stærkt, men det gør kun retten bedre.
Hæld dressing over kylling
rens champignong og skær dem i skriver og fordel dem over hele fadet.
kom kyllingen i ovnen 200 grader i en time.

Rosmarin Kartofler
12 kartofler vaskes godt og skæres i tern.
kommes i et fad
drys salt, peber, lidt paprika og 1 tsk rosmarin over.
bages i ovnen ved 200 grader i en time.

Tzaziki
6-7 spsk yoghurt
salt
peber
2 fed hvidlød
1 agurk i tynde skiver
Yoghurt drænes for vand i et kaffefilter.
Agurker drænes for vand ved at hælde salt over dem. lad begge delet trække 1 time. 
Skyl agurkerne og pres væsken helt ud af dem.  
bland yogurt med salt, peber, og pres hvidløg deri.
Kom agurker i tilsidst.

Blandet salat
1 -2 håndfulde salat - her er brugt ruccola
1 rød peber
1 grøn peber
1 tyk skive fennikel 
1 stang selleri
tomater

snit grønsager og bland dem i en skål. server til retten

Ingen kommentarer:

Send en kommentar