onsdag den 25. august 2010

Glutenfri Rugbrød

75 gr majsmel
25 gr hørfrø
25 gr sesamfrø
25 gr solsikkekerner
25 gr græskarkerner
25 gr havregryn
1½ dl kogende vand
Jeg måler det hele af i målebæger på mel mål.
Bland alle dele i en skål og hæld kogende vand over. Lad det trække 20 min.

2 dl rismælk
2 dl vand
25 gr gær
1spsk Husk
1 tsk salt
1 tsk honning
3 tsk kulør
375 gr glutenfri mel

Varm mælk og vand
tilsæt gæren, kerneblandingen, som har stået i 20 min. og resten.
Bland dejen med en håndmikser i 15 min, eller kør den i en foodprocessor.














Kom dejen i en form lad den hæve 30 min.
                                    

 Bag den i ovnen i 50 min ved 200 grader

og her er så det færdige brød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar