lørdag den 28. august 2010

Karrysuppe med meget fyld

1 løg i tern
1 æble i tern
1 porre i skiver
2 fed hvidløg presses i til sidst
3 gulerødder i tern
1 rød/grøn peber i tern
1 ds kokosmælk
1 spsk karry - hvis du vil have ekstra pift på suppen, kan der tilsættes 1 tsk gurkemeje og korinader
1 l vand med boullion eller 1 Mou hønsesuppe eller aller bedst hvis du har hjemmelavet fond.
1 spsk kokosolie
Hvis du synes suppen er for tynd, kan du tage 2 spsk maizenna røres ud i det vand, som panden skylles i når kyllingen er stegt.
2 kyllingfiletér
250 gr. Glutenfri pasta, Fuldkorns pasta eller ½ portion pastadej - Man kan også bruge risnudler (de er glutenfri) - brug da mellem 125 gr - 250 gram - alt efter hvor sultne i er.

Grønsagerne skæres i mindre stykker. Kom kokosolien og karry i en gryde og steg grønsagerne – start med løg og æble.
Hæld vand og boullion ved. Lad det koge 10-15 min.
Steg kyllingen på en pande i lidt kokosolie. Krydder med salt og peber. Hæld kyllingen over i suppegryden, kom lidt vand på panden og rør maizenaen ud heri - hvis du synes suppen er for tynd.

Kog pastaen i rigeligt vand med salt og olie efter anvisning på pakken. Hvis du bruger nudler - så kom dem i en skål og hæld kogende vand over - lad dem trække efter kogeanvisning på pakken (hvis de skal koge 3 min - så lad dem trække 3 min) Kom også dem op i suppen.

Server med pandebrød eller Lines flutes.

Pandebrød 4-6 stk
1 1/4 dl varm mælk
1 spsk olie
1 spsk tørgær / 12½ gr alm. gær
½ tsk honning
1/4 tsk fiber husk
150 gr glutenfri mel
evt. 1 tsk kardemomme.
 
Varm mælk og margarine i microovn eller gryde.
Opløs gæren i den varme væske.
Tilsæt honning, sirup og husk og mel.
Ælt til du har en blød og lækker dej.
Lad dejen hvile 30 min.
form 4- 6 flade brød
steg i en anelse olie på begge sider på en varm stegepande

Ingen kommentarer:

Send en kommentar