lørdag den 28. august 2010

Kyllingedeller med krydderier og kartoffelfad med spinat

Kyllingedeller med krydderier
500 gr hakket kyllingekød
2 fed hvidløg
salt/peber
paprika
spidskommen
1 æg
havregryn
1 løg skal rives på den grove side af råkostjern
1 spsk husk/fibrex
oregano
basilikum

Bland alle dele. Sørg for at farsen er tyk og sej - ellers brug flere havregryn. Lad den hvile i 1 time, før du steger frikadellerne på en  pande.

Kartofelfad med spinat
13 frosne spinatkugler
10 kartofler der er skrællede og skåret i små tern
1 tsk muskatnød
4 spsk youghurt (hjemmelavet se opskrift på siden - alm. youghurt naturel/ soya fløde kan også     
bruges)
salt/peber og 5 dråber sød
1 håndfuld ost i små tern - samsø bruger jeg - men det kan udelades - brug da 2 tsk maizena i stedet.
Kom spinaten på en pande og lad den tø op. tilsæt youghurt, muskat, salt, peber og sød og tilsidst osten.
bland det med kartoflerne inden det hældes i et fad og bages i ovnen 30. min.
sk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar