lørdag den 18. september 2010

Hurtig mexicansk studentergryde med majsbrød og råkost



Studentergryde:
500 gr hakket kød - kylling eller oksekød
1 ds baked beans
selleri hakket
fennikel hakket
løg hakket
2 spsk tomatpure
salt og peber

Råkost lavet på mandolinjern2 revne gulerøder
1 reven peber frugt
1 revet æble
1 stkke revet agurk
1 spsk olie oliven eller hørfrøolie
1 spsk vineddike
lidt salt og peber
Bland det hele i en skål og rør det sammen.
Majsbrød: Mia fra Facebook anbefalede mig, at prøve at bage sådan et brød.
125 gr fedt eller smør
175 gr majsmel
2 dl laktosefri mælk med citron eller hjemmelavet yoghurt
2 piskede æg
1 tsk natron
2 tsk bagepulver
½ tsk salt

Varm ovnen op til 200 grader
smelt smør i en gryde
bland mel, salt bagepulver og natron
tilsæt mælk/citron eller hjemmelavet yoghurt, æg, og smør
rør grundigt
hæld i en form 20X20 cm hvis d kommer den i 30 X20 bliver den ikke så høj
bag i 30 min til den er fast - stik med en strikkepind - når den kommer "ren" op af brødet er den klar.
serveres kold eller varm skåret i firkanter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar