onsdag den 8. september 2010

Kyllingfilet med ris og karrysauce

Her snød jeg lidt, men jeg skal nok ligge opskrifter ud på 2 slags karrysaucer, som I kan bruge.

1 kyllingbryst filet pr. person
salt og peber og lidt karry

Kyllingefilet drysses med salt og peber og en anelse karry inden de steges på en varm pande - gerne en grille pande.

Ris
3 dl økologiske brune ris
6 dl vand
boullion
salt

Bring ris i kog i følge anvisning på pakken. Tilsæt boullion til vandet. det giver en fantaktisk smag.

Karrysauce havde jeg købt færdig i aldi.
1 løg
1 æble
1 spsk karry
3 dl vand med boullion
1½ spsk maizena
salt og peber

Løg og æble hakkes fint. Brunes i en gryde i kokosolie og karryen.
Tilsæt vand og maizena rørt ud i lidt vand
Lad det koge op og smag til med salt og peber

Grønsager
Alt kan bruges - bare det skæres i stave
Kog fx også lidt hele majskolber til retten.
2 gulerødder
1 peberfrugt
squash i stave

steges lidt på panden, men der skal stadig være bid i dem.

Grønsager, ris og sauce blandes og serveres som tilbehør til kyllingefileterne.

Her er der serveret majschips fra urtekram til - de kostede 10 kr  for en pose i Netto

Ingen kommentarer:

Send en kommentar