søndag den 5. september 2010

Peberbåde med fars og salsa fra Lane Hansson gotv2.dk

10-15 soltørrede tomater
500 g hakket kyllingekød, eller andet magert kød
4 æg
5-6 tsk. salt
1 tsk. peber
2 tsk. tørret oregano
4 tsk. tørret rosmarin
5-6 fed hvidløg
1 løg
2 spsk. olivenolie
4 gule eller røde peberfrugter

Salsa:
1 salathoved, evt. krølsalat
8 stilktomater
4 spsk. olivenolie
1 rødløg
2 spsk. citronsaft
4 spsk. reven parmesanost

Læg først de soltørrede tomater i blød i kogt vand. Bland kyllingekød, æg, salt, peber, rosmarin, hakket løg og 4 presset fed hvidløg i en skål.

Del farsen i 8 lige store dele i aflange stykker, så de passer i en halv peberfrugt, der er skåret på langs.

Skær peberfrugterne i halve på langs, og fjern kernerne. Steg de udskårne, halve peberfrugter på begge sider på panden, hvor kødet netop har stegt, indtil de får lidt farve. Læg en kyllingedelle op i hver af de halve peberfrugter.

Skyl og snit salaten meget fint, skyl og skær tomaterne i små tern. Snit de udblødte soltørrede tomater i meget små stykker. Hak rødløget meget fint. Bland alle ingredienserne til en salsa sammen med presset hvidløg, olivenolie og citronsaft. Pynt evt. peberfrugterne med salsaen ovenpå, drys gerne med parmesanost og stil dem i ovnen under grillen et par minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar