mandag den 13. september 2010

Majspandekager a la Karolines Køkken

80 gr. majsmel
90 gr anden glutenfri mel
½ tsk salt
2 æg
3 dl rismælk/laktosefri mælk
2 spsk olie
1½ dl majs kerner - fx fra frost.

Bland mel og salt i en skål. Tilsæt laktosefri mælk, æg og olie.
Majskerner tilsættes.
Steges på en varm pande til de er gyldne.

Serveres så man selv kan blande fyld i; fx: som hakket oksekød, ris, salat, tomat, agurk, squash, hakkede nødder, revne gulerødder osv. Alt hvad du har lyst til.

Guacemole - kan smørre det hele lidt -
1 avokado
1 spsk sød chili
1-2 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
lidt vand til blender kan køre rundt.

Kom det hele i en blender og blend det. Det bliver en smuk tyk grøn dip

Ingen kommentarer:

Send en kommentar