torsdag den 2. september 2010

Orange Kartoffelmos med serranoskine og blandede grønsager som topping

1 kg kartofler, skrælles og skæres i rustikke stykker
2 store gulerødder eller 4 små skrælles og skæres i mindre stykker.
1 stang selleri
¼ dl mælk
Salt og peber

Kartofler, gulerødder og selleri koges møre i en gryde med vand i ca. 15 min.
Gulerødder og selleri fiskes fra og blendes med lidt kogevand
Kartoflerne moses med en elpisker, eller med et kartoffelmosjern.
Det hele kommes tilbage i den rengjorte gryde og mælken tilsættes før det koges op.
Smag til med salt og peber

Toppings
1 peberfrugt
1 stort stykke fennikel
Et ½ stykke serranoskinke/røget mørbrad, 1 pakke kalkunbacon i terninger
salt og peber

Det hele steges sprødt på en pande og serveres som topping til kartoffelmosen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar