søndag den 5. september 2010

Glutenfri Karbonader med kartofler og ærte/gulerods sauce

500 gr hakket svine/kalvekød
1 æg
Glutenfri rasp - kan laves af et hvidt formbrød
salt, peber

Form kødet til 4 runde karbonader/krebinetter
Kom ægget i en dyb tallerken
Kom rasp og salt og peber i en anden dyb tallerken.

Dyp karbonaderne/krebinetterne derefter i raspblandingen, inden du steger dem på en varm pande 7 min. på hver side.

Kartofler
15 kartofler skrælles og koges i saltet vand i 20 min.

Sauce:
5 dl mælk - gem lidt mælk til at røre maizena ud i
2½ spsk maizena
1 dl ærte/gulerods mix overhældes med kogende vand og trækker 5 min.
salt, peber
en anelse sød - 2-3 dråber.

Kom mælken i en gryde og skru op for varmen. Mens mælken varmes op kommes, maizena og ærter og gulerødder i . Lad saucen koge op. Hvis den er for tyk kom lidt mere mælk i. (kan også laves med persille i stedet.
Smag til med sød, salt og peber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar