søndag den 5. september 2010

Mørbrad med rødløg og honning chutney fra Lene Hansson gotv2.dk

Super lækker ret - kan serveres med ovnbagte kartofler.


400 g svinemørbrad
1 tsk kryddersalt og peber

Chutney:
1 rødløg
1 spsk balsamico
2 spsk honning
½ tsk kryddersalt og peber
1 spsk palmeolie

Pesto:
1 spsk oregano
3 spsk revet peberrod
1 spsk dijonsennep
1 tsk kryddersalt og peber
2 spsk olivenolie

Sæt grillen på 180 grader (gas eller pande) eller på medium varme på en kulgrill, eller steg dem på en grillstegepande. Grill kødet 4 minutter på hver side (i alt 4 sider). Kødet skal være gennemstegt.

Chutney:
Rødloøget skæres fint i strimler og steges ganske lidt i olie på en pande. Det blandes med balsamico og honning, samt salt og peber på panden og der omrøres, skru ned for varmen og lad det koge ind til en lidt tykkere masse. Chutneyen sættes til side.

Pesto:
Oreganoen hakkes og blandes med peberrod, sennep, salt og peber samt olie. Blendes til det har en cremet konsistens.Tilbehør er desuden blandet salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar