onsdag den 22. september 2010

Spinat Spaghetti Meatballs med hjemmelavet tomatsauce.

Verden bedste ret!!!

Spinat Pasta
300 gr glutenfri mel
3 æg
1 spsk husk
½ tsk salt
1 håndfuld spinat blendes i ½ dl vand
Bland alle dele til en dej og lad den hvile i 30 min inden du kører den gennem valserne på en pastamaskine

Meatballs
500 gr kalvekød eller svinekød
1 spsk oregano
1 spsk tomat pure
salt peber
1 løg fint revet eller blendet i lidt vand
2 fed hvidløg kan blendes sammen med løget - eller presses i farsen
2 spsk mælk laktosefri
1 æg
havregryn

rør en fast fars og steg den i små frikadeller på en varm pande
Hjemmelavet tomatsauce
5 tomater
1 stang selleri
1 peber frugt
1 spsk tomatpure
½ spsk oregano
½ spsk basilikum
1-2 fed presset hvidløg
lidt reven ingefær
lidt sød og salt og peber

kog tomat - selleri og peberfrugt i lidt vand i 10 min.
tilsæt tomatpure, krydderier
blend det hele med hvidløg, ingefær
og smag til med salt, peber og sød.

drys parmesan over ved servering

Ingen kommentarer:

Send en kommentar