onsdag den 8. september 2010

Tomat sauce

Kan laves både kold og varm - kold til pizza og varm til pastaretter og kødsauce. det er den samme opskrift der går igen til det hele

1 løg hakkes
1 ds hakkede tomater
1 spsk oregano
1 spsk basilikum
2 fed hvidløg
lidt sød
salt og peber

Varm
løget hakkes og brunes i en gryde med olie. (hvis det er til kødsauce tilsættes hakketoksekød nu)
Tomater og oregano og basilikum tilsættes - koger op
hvidløg kommes først i til sidst
smag til med salt og peber og sød.

Kold.
1 løg hakkes og kommes i en skål
 dåse tomater og resten tilsættes - det hele røres sammen. Nu har du en færdig tomatsauce.til din pizza

der kan tilsættes hakkede grønsager og majs til retten - fx peberfrugt, selleri, gulerødder, reven persillerod osv

Ingen kommentarer:

Send en kommentar