mandag den 13. september 2010

Pasta

300 gr. glutenfrit mel
1 spsk Husk
3 æg
½ tsk salt
ca. 1 dl vand

Hæld melet ud i en bunke på køkkenbordet og lav en fordybning i det.
Kom fiber Husk og salt nederst i fordybningen og slå de tre æg ud oven i.
Bland æg, salt og husk med en gaffel eller fingrene og ælt det godt ind i melet.
Tilsæt vandet lidt efter lidt og ælt grundigt, til du har en glat og midig dej. Jo mere du ælter - jo bedre resultat.
Lad dejen hvile ½ time (gå igang resten af retten imens)

Pastadejen skæres ud i ca. 1-1½ cm tykke skiver, der trykkes flade med håndroden, inden den køres gennem valserne på en pastamaskine. Skal være båndpasta ½ cm brede. Kan også gøres med en kagerulle og en kniv.

Koges 1-2 min. i rigeligt vand, inden den anvendes

Ingen kommentarer:

Send en kommentar