søndag den 5. september 2010

Krydret pandesjov af Lene Hansson fra gotv2.dk

500 g hakket oksekød eller kalvekød
250 g gulerødder
200 g frosne ærter
2 stængler bladselleri
2 løg
2 fed hvidløg
1 rød chili
1 dåse flåede tomater
2½ dl. grøntsagsbouillon eller vand
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1-2 tsk. paprika
1 spsk. tørret oregano
1 bundt persille
2 spsk. olie

Skræl gulerødderne, skær dem og bladselleri i skiver.
Pil og hak løg og hvidløg. '
Steg kødet på en dyb pande i olie til det er delt.
Tilsæt gulerødder, bladselleri, løg, hvidløg og chili skåret i små tern, uden kerner.
Kom krydderierne i og steg dem lidt med inden de flåede tomater og vandet tilsættes.
Koges ca. 20-30 min. ved svag varme.
Tilsæt ærterne og lad dem koge med 2 minutter.

Hak persillen og drys dem over retten ved servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar